KØBENHAVN V, VÆRNEDAMSVEJ 10, 4TV

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

VIDUNDERLIG HERSKABSLEJLIGHED PÅ VÆRNEDAMSVEJ

Seks-værelses drømmelejlighed i Københavns Paris

Drej ind på en af Københavns mest fashionable gader, Værnedamsvej, og oplev den parisiske stemning på grænsen mellem det hippe Vesterbro og det mondæne Frederiksberg. Glæd dig samtidigt over at det er lige her, denne yndige seks-værelses herskabslejlighed befinder sig.

Når du går ind i den fine ejendom fra 1899, rammes du af en charmerende blanding af både storby og historie. Følelsen følger med ind i lejligheden, hvor nysgerrigheden for at udforske de 172 kvm tager over.

Du vil opdage et højloftet, lyst og herskabeligt hjem, med rig mulighed for både sociale arrangementer og private pauser. Den spændende rumfordeling giver et naturligt flow mellem de seks unikke værelser. Her findes to store stuer en-suite, en fantastisk spisestue, to soveværelser, og et dejligt stort køkken med spiseplads. Lejligheden har desuden et walk-in closet (stor nok til et tredje soveværelse), et bryggers, og et badeværelse med to håndvaske.

Den løbende istandsættelse mellem 2015-2019, er gjort med en stærk sans for kvalitetsbeviste materialevalg og stilfulde farver, i smuk balance mellem det nye og det klassiske. Hjemmets fantastiske stuk, høje vægpaneler, originale plankegulv og gamle charmerende brændeovn, er med til at skabe et personligt og smukt hjem. Kun en trappe op fra lejligheden findes en stor og velholdt fælles tagterrasse med 360 graders udsigt over byen.

Velkommen til dit eget lille Paris midt i København. Her smutter du ned til en brunch på Granola, og køber samtidigt dine blomster, designfund og delikatesser. Du bor lige rundt om hjørnet fra Gammel Kongevej, Vesterbrogade, Frederiksberg Allé og Søerne. Det bliver ikke meget bedre.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 9.700.000
Ejerudgift 4.690
Boligareal 172 kvm
Værelser 6
Soveværelser 3
Byggeår 1899
Energimærke D

Vaernedamsvej-10-Maimouselle-165.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-168.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-167.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-182.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-220b.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-223.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-230.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-254.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-247.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-251.jpg
Vaernedamsvej-10-Maimouselle-237.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: