CHRISTIANSHAVN, WILDERSGADE 34

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende i hjertet af Christianshavn, i den brostensbelagte og hyggelige Wildersgade, finder man denne fredede ejendom fra 1778. Et autentisk og velholdt dobbelt byhus med 4 etager opført i bindingsværk. Ejendommen er gennemrenoveret med stor respekt for den oprindelige stil og man fornemmer straks historiens tilstedeværelse og den unikke atmosfære huset har. Derudover har ejendommen en charmerende privat baggård med sollys gennem hele dagen.

87 kvm bolig fordelt på 2 etager hvor køkkenet og den store kombinerede opholds- og spisestue ligger på 2. sal. Trappen i køkkenet leder op til 3. sal, hvor man finder det skønne badeværelse placeret mod gården, samt soveværelse og børne- elller gæsteværelse, som i dag er indrettet til kontor.

Lejligheden en gennemført og stilen er ført med sikker hånd. Der er lagt vægt på det unikke materialevalg, som tilfører lejligheden et afbalanceret miks af varme og minimalisme. De lyse trægulve understreger de bløde nuancer, som går igen i alle rum. En bolig som emmer af god energi, og med en af byens bedste beliggenheder.

FAKTA

Kontantpris 4.795.000
Ejerudgift 3.999
Boligareal 87 kvm
Værelser 3
Stuer 1
Byggeår 1778
Energimærke Fredet
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: