CHRISTIANSHAVN, WILDERSGADE 17

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende centralt på Christianshavn, i den brostensbelagte og charmerende Wildersgade, finder man denne historiske ejendom fra 1750. Et autentisk byhus med 3 etager opført i bindingsværk med rødmalet tavl. Ejendommen er gennem-renoveret med stor respekt for den oprindelige stil og man er ikke i tvivl om, at dette hus har en helt særlig sjæl.

129 kvm bolig fordelt på 3 etager samt kælder og loft. Fra gaden træder man ind i den lange smukke hall, som har fordeling til stue, gæstetoilet og trapperum. For enden af hallen er der udgang til den private gårdhave samt nedgang til kælderen. Trappen leder op til 1. salen, som er indrettet med en stor spisestue i forbindelse med køkkenet. På næste etage finder man det hyggelige soveværelse med tilhørende walk-in closet og badeværelse. Og tager man den sidste trappe op til loftet, er også her skabt et skønt rum, med god plads til overnattende gæster eller som børneværelse.

Stilen er gennemgående og helt unik med synligt bindingsværk og loftsbjælker, høje paneler, lyse trægulve og klassiske sprossevinduer, som tilsammen er med til at give boligen dens unikke præg.

Velkommen indenfor!

FAKTA

Kontantpris 8.995.000
Ejerudgift 2.126
Boligareal 129 kvm
Kælder 37 kvm
Værelser 4
Byggeår 1750
Energimærke Fredet
 


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: