KØBENHAVn, WILDERSGADE 22, 3

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

CHRISTIANSHAVNER-CHARME PÅ WILDERSGADE

Hyggelig fireværelses lejlighed med altan i hjertet af Christianshavn

Midt på idylliske Christianshavn, mellem Knippelsbro og Christianshavn Torv, finder man denne skønne fireværelses lejlighed i et fredet murstenshus fra 1858. Det imponerende førstehåndsindtryk af ægte Christianshavner-charme og historie fortsætter ind gennem den mørkegrønne port og op til hjemmets hyggelige værelser.

Her mødes man af et yndigt hjem på 109 kvm fyldt med karakter og autencitet. Fra entréen går man direkte ind til det moderne køkken, lejlighedens hjerte, som ligger mellem den fine spisestue og hyggelige dagligstue. Her har man også udgang til den sødeste altan med kig ud til den charmerende baggård.

Går man videre ind gennem stuen finder man et dejligt værelse der er perfekt som enten et ekstra soveværelse eller som kontor. Fra spisestuen når man det rolige soveværelse der vender ud til baggården og det fine badeværelse med bruseniche.

I en lejlighed som denne bliver man hele tiden mindet om historiens vingesus, samtidigt med at man kan glæde sig over den luksus der følger med at bo i et hjem som er renoveret til nutidens standard. Idylliske Wildersgade ligger på den bedste beliggenhed på Christianshavn. Her har man hyggelige caféer, butikker, Metro og Christianshavn Kanal, lige udenfor døren, og city ligger kun en kort gåtur over Knippelsbro.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 5.900.000
Ejerudgift 4.487
Boligareal 109 kvm
Værelser 4
Altan 1
Byggeår 1858
Energimærke D

Wildersgade-22-Maimouselle-034.jpg
Wildersgade-22-Maimouselle-027.jpg
Wildersgade-22-Maimouselle-091.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: