HELLERUP, VINGÅRDS ALLÈ 71

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende i den smukke og rolige del af Hellerup tæt på skov, strand og by, finder man denne hyggelige lejlighed midt i et skønt grønt areal tæt på Strandvejen. Ejendommen “Store Taffelbay” var oprindeligt et landsted opført i begyndelsen af 1800-tallet, som senere blev revet ned og nu lever navnet videre i de eksisterende smukke hvide ejendomme fra 1950´erne hvor nr. 71 ligger.

61 kvm optimalt udnyttet, fordelt på en god stor og lys stue, soveværelse, køkken, bad og rummelig entré. Derudover har lejligheden indbygget altan med adgang fra stuen. Hørende til lejligheden er et pænt fælles vaskeri, cykelkælder og kælderrum.

En charmerende lejlighed, med trægulve i alle rum, som tilfører en hyggelig atmosfære. De store vinduer i stuen gør lejligheden lys og venlig, og den tilbagetrukkede sydvendte altan, giver mulighed for at nyde solen gennem det meste af dagen. En bolig som emmer af god energi, og med en beliggenhed, hvor man får den perfekte kombination af at bo i byen med de gode indkøbsmuligheder og med naturen lige rundt om hjørnet. Man fornemmer straks herlighedsværdien i disse omgivelser. 

FAKTA

Kontantpris 2.775.000
Ejerudgift 3637
Kvm 61 kvm
Værelser 2
Soveværelser 1
Byggeår 1952
Energimærke D
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: