KØBENHAVn ø, ved vænget 1, 4tv

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

HERSKABELIG CHARME I DET CENTRALE ØSTERBRO

Yndig og moderne treværelses lejlighed med sydvendt altan

Mellem Østerbrogade og Strandboulevarden ligger det hyggelige villakvarter Rosenvænget og det er her man finder denne unikke lejlighed i en charmerende ejendom fra 1902.

Så snart man drejer ind på den stille og tilbagetrukne vej Ved Vænget, føler man sig hjemme. Den dejlige ro følger med en op i lejlighedens smukke værelser. Her åbner sig et yndigt og lyst hjem på 91 kvm, renoveret til perfektion med herskabelig atmosfære.

Fra en fin fordelingsentré når man det smagfuldt renoverede spisekøkken, de to smukke stuer en-suite med den dejligste indbyggede altan, hvorfra man har en ugenert udsigt over Østerbros hustage. Lejligheden byder desuden på et harmonisk soveværelse med generøs skabsplads og et topmoderne badeværelse med en rummelig bruseniche.

Det her er et unikt hjem på en fredfyldt plads midt i det indre Østerbro. Når man bor i Rosenvænget, Danmarks ældste villakvarter, er man tæt på det hyggelige byliv rundt om Nordre Frihavnsgade og Østerbrogade, og gåture rundt Søerne og Fælledparken. Trænger man til havluft, har man det spirende kvarter omkring Nordhavnen rundt om hjørnet.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 5.400.000
Ejerudgift 3.617
Boligareal 91 kvm
Værelser 3
Byggeår 1902
Energimærke D

Ved-Vaenget-1-Maimouselle-132.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: