VALBY, VALHØJVEJ 18,ST.tv

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

CHARMERENDE STUELEJLIGHED MED TERRASSE I HJERTET AF VALBY

På en hengemt vej bag Valby Langgade og tæt på Søndermarken finder man denne perle der oser af ægte Valbycharme. Stuelejligheden ligger uforstyrret i en lukket gård med mulighed for parkering og med direkte udgang fra køkken-alrum til en fælles terrasse.   

Hvis man drømmer om udeplads, fred og ro, men ikke er helt klar til at give slip på byen, så er dette den perfekte lejlighed. Her får man det bedste fra to verdener.

Lejlighedens 80 kvm er perfekt fordelt på to stuer en-suite hvor den ene i 2015 blev lavet om til et skønt køkken-alrum. Her er højt til loftet og lejligheden har fine originale detaljer som plankegulv og stuk der er med til at give karakter.

Badeværelset er også for nyligt blevet komplet istandsat og her er indlagt gulvvarme. Derudover består lejligheden af et soveværelse og et børneværelse hvilket gør den perfekt velegnet til den lille storbyfamilie.

Valhøjvej er en ensrettet vej som har den bedste placering i Valby. Her er man tæt på Valby Langgades hyggelige caféer og shopping samtidig med, at man har Søndermarken som et naturligt åndehul lige rundt om hjørnet. Der er under 500 m til S-tog stationen og Frederiksberg og indre by venter på den anden side af Valby bakke. Du er også kun en kort cykeltur fra Københavns nye kvarter, Carlsbergbyen, hvor du finder butikker, institutioner og kulturliv.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 4.200.000
Ejerudgift 3.277
Boligareal 80 kvm
Værelser 3
Byggeår 1898
Energimærke E
 

ENTRÈ

KØKKEN

STUE

TERRASSE

SOVEVÆRELSE

SOVEVÆRELSE

BADEVÆRELSE

VALHØJVEJ 18

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

valhojvej plantegning.jpg

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: