christianshavn, strandgade 44 D, 3

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Strandgade er én af de hyggeligste gader på Christianshavn. Den ligger som den første gade på tværs, lige når man kommer over Knippelsbro, og går fra Christianskirken i den ene ende til broen over til Nyhavn i den anden ende. Beliggenheden er ideel i forhold til det hyggelige kanalliv på Christianshavn, de mange caféer, restauranter og butikker, samt i gåafstand til indre by, som ligger lige på den anden side af broerne.

Ejendommen ligger i den fredede og meget eftertragtede Irgens gård, som blandt andet er kendt fra TV-serien Bryggeren, der brugte den smukke gård som kulisse. Man træder fra Strandgade ind i et helt unikt gårdmiljø - her er der Christianshavnerstemning, når det er allerbedst. De smukke gule pakhuse ligger rundt om den brostensbelagte gård, og langs murene står der roser og stokroser. De tre imponerende kastanjetræer i gården er også fredet og vidner om gårdens og ejendommens mangeårige historie. Virkelig hyggeligt og meget charmerende.

Opgang D ligger i bunden af gården, og lejligheden ligger på 3. sal. Den ligger øverst oppe under taget, og består af i alt 3 niveauer. Man træder ind på nederste plan, der rummer en entré, to værelser i forlængelse af hinanden, et badeværelse og en stor stue med åbent køkken. Fra stuen går man via en trappe op på en indskudt etage, der i dag er indrettet som en ekstra stue. Herfra går der en stige op til en hems helt oppe under taget, som i dag bruges som ekstra soveplads. En unik og meget spændende planløsning, der gør lejligheden til noget helt særligt.

FAKTA

Kontantpris 5.495.000
Ejerudgift 3.203
Boligareal 78 kvm
Værelser 2
Byggeår 1700
Energimærke Fredet
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: