nærum, stokkevad 9

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Stokkevad er en rolig og lukket villavej på grænsen mellem Trørød og Nærum i et meget naturskønt område tæt på Trørød torv, Vedbæk havn og strandene ved Øresund. Villaen ligger ugenert bag høje træer for enden af vejen på en skrånende grund og i skovbrynet direkte ind til Dyrehaven. 

Huset er fra 1955 og totalrenoveret i 2009 af Norm Arkitekter. Resultatet er en meget smuk og moderne villa med masser af lys og luft, der har været afbildet i diverse boligmagasiner. Den skrånende grund gør, at underetagen har direkte udgang til haven på forsiden af huset, og stueetagen er hævet op som en førstesal. Kombineret med gulv-loft vinduer i hele huset skaber det et fantastisk panorama vue ud over den smukke natur og en helt særlig følelse af, at huset lukker naturen indenfor. 

Villaen rummer et stort og lyst køkken-alrum med sammenhængende stue. Rummet præges af de store
vinduer mod skoven og den smukke udsigt udover Gl. Holte og Trørød. Der er 2 dejlige børneværelser med udsigt, et stort master soveværelse med indbyggede skabe samt et ekstra værelse, der i dag bruges som walk-in closet. Det meget lækre badeværelse har fritstående badekar. Underetagen er i dag indrettet som en bolig for sig. Her er der køkken, bad, soveværelse, stue og egen indgang. Den perfekte bolig for f.eks. teenageren.

Hele ejendommen er opført i de bedste materialer, så her finder du armaturer fra Vola, håndstrøgne parketgulve fra Haro-parket, ideal-combi vinduer, facadeisolering mv. 

En arkitektonisk perle midt i naturen på i alt 191 kvadratmeter beliggende på den mest fantastiske grund på over 2.100 kvadratmeter med blandt andet egen fredskov, og så er København kun 20 minutter væk.

 

FAKTA

Kontantpris 8.995.000
Ejerudgift 7.844
Boligareal 191 kvm
Kælder 24 kvm
Værelser 8
Soveværelser 5
Grundareal 2.112 kvm
Byggeår 1955
Ombygget 2009
Energimærke C
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 
 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: