Charlottenlund, skjoldGÅRDSVEJ 8

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende mellem Charlottenlund centrum og Strandvejen ligger en smuk og sjælfuld villalejlighed på to etager med stor lækker have, og hele 2 altaner, hvorfra man kan se ind i Charlottenlund travbane.

211 kvm er fordelt på de to øverste etager af i alt tre i en flot bevaringsværdig patriciervilla fra 1920’erne, hvor husets historie og sjæl er nærværende. Stilen er klassisk og autentisk med tre imponerende stuer en suite, lyse trægulve, stuk og smukke sprossede vinduer samt en charmerende tagetage med skrå vægge og loft til kip med synlige bjælker. 

Fra indkørslen ankommer man via egen hoveddør til en trappe, der fører op til, hvor udsigten gemmer sig. Her møder man en lys smuk hall, hvorfra der er adgang til tagetagen og til husets køkken og spisestue, der fungerer som et køkken-alrum. Spisestuen udgør én af husets tre stuer en suite, der uden tvivl er husets hjerte. Her er de to andre stuer med østvendtog sydvendt altan samt brændeovn. Derudover finder man på samme etage to store værelser og et charmerende badeværelse. Ovenpå finder man bl.a. et hyggeligt master-soveværelse med direkte adgang til et andet fint værelse, der er oplagt at indrette som børneværelse eller evt. som et walk-in closet.  Derudover er der et stort opholdsrum, der kan indrettes som hyggestue med plads til leg samt et disponibel rum. Her er alt hvad den store familie behøver og lidt til.

Velkommen indenfor!

 

 

 

FAKTA

Kontantpris 7.245.000
Ejerudgift 5.788
Boligareal 212 kvm
Værelser 8
Stuer 3
Byggeår 1922
Energimærke E
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: