KØBENHAVN K, SKINDERGADE 32, 3.4

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

UDSØGT HERSKABSLEJLIGHED I HJERTET AF INDRE BY

Nyrenoveret fem-værelses lejlighed med Vor Frue Kirke som nabo

På hjørnet Fiolstræde og Skindergade, i kernen af den Indre By, står en flot og fredet ejendom fra 1838. Indenfor porten venter en verden af ægte Københavnsk charme, der emmer af klassisk elegance og stil.

Stilen forstætter inde i lejligheden, hvor den løftes til et endnu højere niveau. Her venter et eksklusivt hjem på 210 kvm, som er renoveret til perfektion, men med sans for de herskabelige detaljer. Hjemmets udsøgte materialer, som det smukke sildebensparket i eg, og de velvalgte farver og tapeter fra Tapet Café, får lejligheden til at fremstå som et unikt og personligt hjem.

Hvert af de fem værelser udstråler kvalitet og charme. Entréens fordelingsgang byder på skjult garderoberum og adgang til to højloftede stuer en-suite. Hjemmets store køkken/alrum charmerer med sin hjørneplacering og velafstemte snedkerkøkken.

Fra køkkenet kommer du ind til et drømmesoveværelse med et tilhørende luksuriøst badeværelse. Herfra kan du nyde udsigten over Vor Frue Kirke fra det fritstående badekar. I soveværelset er der desuden direkte adgang til en walk-in closet med vaskemaskine. I lejligheden findes også et smukt gæstesoveværelse med et privat en-suite badeværelse.

Det her er et hjem hvor du kan opleve det bedste af København fra første parket, og hvor du har det hyggelige summende byliv lige udenfor døren.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 11.000.000
Ejerudgift 7.128
Boligareal 210 kvm
Værelser 5
Byggeår 1838
Energimærke Fredet

Skindergade-32-Maimouselle-245.jpg
Skindergade-32-Maimouselle-241.jpg
Skindergade-32-Maimouselle-243.jpg
Skindergade-32-Maimouselle-247.jpg
Skindergade-32-Maimouselle-236.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: