HØRSHOLM, RINGVEJ 20

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

FEM-VÆRELSES VILLA I HYGGELIGE HØRSHOLM

Den perfekte og harmoniske familievilla

I et stille og roligt villakvarter i hyggelige Hørsholm finder man denne søde familievilla med grå pudsede vægge og træbelagte sider i mørkebrunt træ. Når man drejer op ad indkørslen spreder der sig en harmonisk følelse af at man er kommet hjem. En fin glasdør åbner op til de 108 kvm som er perfekt fordelt på en stor og lys stue og tre dejlige soveværelser.

Et-plans villaen fra 1964, har alle de bekvemmeligheder et moderne hjem skal have. Et køkken med bar, praktisk bryggers, rolige soveværelser og et skønt badeværelse. Den har desuden en dejlig solrig terrasse og en stor have med et imponerende stolt piletræ som giver haven en særlig karakter.

Dette er et hjem hvor man kan skabe hygge og nyde familielivet. Den arkitektoniske charme som kendetegner en typisk bungalow fra 1960’erne, inspirerer til international loungestil kombineret med danske møbelklassikere.

Hørsholm by og kommune byder på den smukkeste kyststrækning, en charmende og tryg by og fantastiske naturområder. Desuden er Hørsholms skoler kåret som Danmarks bedste. Her har man rig mulighed for at dyrke sine friluftsinteresser hvad enten man er til golf, cykelture, ridning eller måske bare en aftenpromenade i Rungsted havn. Hørsholm er godt forbundet med resten af Nordsjælland via Kystbanen, og København centrum er kun en halv time væk.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 3.350.000
Ejerudgift 4.708
Boligareal 108 kvm
Grund 1.223 kvm
Værelser 5
Soveærelser 3
Byggeår 1964
Energimærke D
 

ENTRÈ

Ringvej-20-Maimouselle-009.jpg

STUE

SPISESTUE

KØKKEN

TERRASSE

SOVEVÆRELSE

SOVEVÆRELSE

Ringvej-20-Maimouselle-101.jpg

SOVEVÆRELSE

BADEVÆRELSE

RINGVEJ 20

HØRSHOLM

Ringvej-20-Maimouselle-208.jpg

RUNGSTED HAVN

Ringvej-20-Maimouselle-186.jpg
Ringvej-20-Maimouselle-194.jpg
Ringvej-20-Maimouselle-201.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: