FREDERIKSBERG, PORCELÆNSHAVEN 2A, 5TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

PENTHOUSELEJLIGHED I PORCELÆNSHAVEN

En moderne to-etagers lejlighed med sydvestvendt altan midt på Frederiksberg

Midt i den attraktive Porcelænshaven, på hjørnet af Smallegade, finder man nummer 2A i det historisk og toprenoverede, Porcelænshuset fra 1861. Porcelænshaven er blandt Frederiksbergs mest eksklusive og centrale adresser hvor Royal Copenhagens historie er evigt nærværende og hvor man blot bor et stenkast fra Frederiksberg Have.

Den moderne indgang byder velkommen med det karakteristiske musselmalede mønster på døren. Elevatoren fører op til 5 etage hvor denne topmoderne penthouse lejlighed på 133 kvm venter. Den store entré med sine brede egeplankegulve, leder ind til det imponerende køkken / alrum med altan. Her får man en autentisk industriel følelse med højt til loftet, synlige loftbjælker og stolper som giver et ekstra New-Yorker look. Fra altanen kan man se ud over Frederiksbergs tage helt ned til rådhuset.

På femte etage er der desuden et skønt soveværelse, ligeledes med udgang til altan, og et moderne badeværelse med vaskesøjle. Fra entréen tager man trappen op til en dejlig lys hems med plads til soveværelse og lounge. Rummet føles luftigt og harmonisk med hyggelige skråvinduer der sikrer lys hele dagen.

I 2005 blev ejendommen omdannet til ejerboliger fra tidligere at have fungeret som drejestue for Den Kongelige Porcelænsfabrik. Man kan stadig mærke den unikke industrielle stil i både lejligheden og kvarteret. Her bor man tæt på Frederiksbergs bedste spots. 100 meter fra lejligheden åbnes den gamle havelåge til Frederiksberg Have og går man ned langs hyggelige Smallegade når man Gammel Kongevej, Falkoner Allé og Frederiksberg Centret. Derudover er der gåafstand til nærmeste metrostation på Fasanvej.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 8.100.000
Ejerudgift 5.014
Boligareal 133 kvm
Værelser 3
Soveærelser 2
Byggeår 1891 / 2006
Energimærke C


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

5. SAL

5. SAL

6. SAL

6. SAL


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: