KØBENHAVN K, PEDER SKRAMS GADE 8, 4TV

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

HERSKABELIG CITYLEJLIGED VED DET KONGELIGE TEATER 

Fire-værelses drømmelejlighed med altan og elevator i hjertet af København

Et stenkast fra Det Kongelige Teater, mellem Nyhavn og Havnepromenaden, ligger Peder Skrams Gade 8 og denne vidunderlige herskabslejlighed. Bygningen fra 1872 besidder en ægte Københavnersjæl og dens arkitektoniske detaljer vidner om tidsløs klasse og stil. Som et stort plus er der desuden etableret en elevator ved bagtrappen.

Inde i lejligheden fortsætter det stilfulde og herskabelige præg med højt til loftet, klassisk stuk, vægpaneler fra gulv til loft og flotte plankegulve. De 136 kvm er fordelt på en elegant fordelingsgang, en imponerende spisestue, en flot dagligstue, et smukt soveværelse med altan og et rum der i dag bruges som walk-in closet. Hjemmet har desuden endnu et soveværelse, et fint badeværelse og et hyggeligt køkken.
 
Her bor man i hjertet af København og har alt hvad byen har at tilbyde som en dejlig buffet lige for næsen af en. Nyd vandet rundt Nyhavn og Havnepromenaden, tag i Det Kongelige Teater og lav dine indkøb på Magasin du Nord. Metroen ved Kongens Nytorv tager dig videre rundt i byen på ingen tid.
 
Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 7.500.000
Ejerudgift 4.760
Boligareal 136 kvm
Værelser 4
Soveværelser 3
Byggeår 1872
Energimærke C

Havnegade-Maimouselle-077.jpg
Peder-Skrams-Gade-8-Maimouselle-133.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: