KØBENHAVN K, OTTO MØNSTEDS PLADS 11B, St.3

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

CITYLEJLIGHED I NYRENOVERET PALÆEJENDOM MIDT I BYEN

Et urbant og eksklusivt hjem mellem Tivoli og Kalvebod Brygge

Ved Otto Mønsteds plads, midt mellem by og havn, venter denne majestætiske palæejendom fra 1917, med sin fornemme facade. I 2015 gennemgik ejendommen en totalrenovering, med fokus på kvalitet, og med respekt for ejendommens mange autentiske detaljer. Ikke to lejligheder i palæet er ens, så her får du din helt egen og unikke planløsning på mezzaninen.

Her mødes du af en moderne citylejlighed, hvor dansk æstetik smukt komplementerer den historiske ånd. Det giver en dejlig følelse af både karakter og individualitet. Lejligheden imponerer med sine kæmpe palævinduer, der sørger for et fantastisk lysindfald i boligen og over det smukke egeplankegulv.

De 111 kvm begynder i en entré der naturligt åbner op til et stort og lyst køkken/alrum, med en fantastisk loftshøjde på 4 meter. Her er der god plads til både hygge, madlavning og middage. Vinen kan du opbevare i en unik krog i den gamle bankboks.  I hjemmets skønne soveværelse, venter både et elegant walk-in closet, samt adgang til en hyggelig altan, der vender ud mod ejendommens elegante gård. Du kan desuden glæde dig over et stort badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskesøjle.

Sidst, men ikke mindst, har du nem adgang til ejendommens eksklusive fællesfaciliteter. Bag dørene i kælderlokalets historiske gang, gemmer der sig en biograf, et fitnesslokale, et wellness-rum med sauna, en fælleslounge, samt to gæstelejligheder.

På trods af lejlighedens centrale beliggenhed, er her utroligt stille og privat. Da lejligheden er højt beliggende mod gården, generes du aldrig af forbipasserende foran vinduet eller støj fra gaden. Her findes desuden gode parkeringsmuligheder. I denne bolig kan du nyde den friske brise fra havnen, samtidigt med at du er en del af den herlige Københavnske storbypuls.

Velkommen indenfor!

FAKTA

Kontantpris 6.000.000
Ejerudgift 3.281
Boligareal 111 kvm
Værelser 2
Byggeår 1917 / 2015
Energimærke E

FÆLLESFACILITETER

FÆLLESFACILITETER

FÆLLESFACILITETER

FÆLLESFACILITETER

FÆLLESFACILITETER

FÆLLESFACILITETER

FÆLLESFACILITETER

FÆLLESFACILITETER

FÆLLESFACILITETER


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: