CHARLOTTENLUND, ORDRUPVEJ 132F, 1TV

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

STILSIKKER LEJLIGHED CENTRALT I CHARLOTTENLUND

Moderniseret tre-værelses lejlighed tæt på Bernstorffsparken

Hvis man drømmer om modernistisk skandinavisk arkitektur, hvor form har funktion og symbiosen mellem naturen og livet indenfor er en selvfølge, så er her det perfekte hjem. På Ordrupvej 132 ligger en rød murstensejendom fra 1953, der følger den funktionelle tradition lige efter bogen. Denne fine og indflytningsklare lejlighed på 79 kvm er moderniseret med respekt for de simple og rene former.

Lejligheden byder på en stor og lys stue hvor man nyder en ugeneret udsigt gennem store glasvinduer. Her findes også et dejligt soveværelse med udkig til træstammerne udenfor, et moderne køkken hvor man ikke er gået på kompromis med opbevaringsplads, samt et ekstra værelse, perfekt til kontor eller børneværelse. Hjemmet har et renoveret badeværelse med smukke antracitgrå fliser, og en entré med to indbyggede garderober hvor der er plads til alt og lidt til.

Her bor man midt i Charlottenlunds idylliske eksistens med butiksliv og caféer på både Ordrupvej og Jægersborg Allé. Man har desuden friheden til at vælge mellem smukke grønne områder som Bernstorffsparken, Dyrehaven og Bellevue Strand. Skal man ind til København Centrum er der hurtige S-tog forbindelser.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 3.150.000
Ejerudgift 3.854
Boligareal 79 kvm
Værelser 3
Soveværelser 2
Byggeår 1953
Energimærke D

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: