KØBENHAVN K, OLE SUHRS GADE 14, 3TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

ELEGANT HERSKABSLEJLIGHED VED SØERNE

Fem værelser og herskabelig charme midt i København

Et stenkast fra Søerne, mellem Øster Søgade og Øster Farimagsgade ligger Ole Suhrs Gade. Det er her man finder denne smukke og moderniserede herskabslejlighed på 142 kvm. Så snart man træder indenfor rammes man af hjemmets herskabelige atmosfære. Her præger klassiske træk som højt til loftet, elegante dobbeltdøre og sprossevinduer der slipper smukt lys ind i de tre stuer en suite.

Som en åre gennem lejligheden leder fordelingsgangen ind til hjemmets fem værelser. Foruden de tre stuer, hvoraf den ene også fungerer fint som soveværelse, findes der et roligt og tilbagetrukket soveværelse der vender ind til gården, et moderniseret køkken med spisestue og et skønt badeværelse. Der er desuden et gæstetoilet.

Ejendommen fra 1885 oser af charme og har en indbydende opgang samt et hyggeligt fælles gårdmiljø. Her nyder man livet rundt søerne og kan takket være den fantastiske beliggenhed vælge mellem det bedste København K, Østerbro og Nørrebro har at byde på. Frokost på Aamanns, skattejagt i antik-butikkerne på Ravnsborggade, lørdags indkøb i Torvehallerne eller en promenade gennem Botanisk Have ned til Statens Museum for Kunst.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 7.550.000
Ejerudgift 4.480
Boligareal 142 kvm
Værelser 5
Soveærelser 2
Byggeår 1885
Energimærke D


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: