KØBENHAVN K, NYBROGADE 8, 3

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

UNIK CITYLEJLIGHED MED UDSIGT OVER SLOTSHOLMEN

Lejlighed med 1700-tals atmosfære i hjertet af København K

Langs Slotsholmskanalen, bag en pudset laksefarvet facade, finder man denne unikke citylejlighed, i en fredet og charmerende ejendom opført i 1732. Så snart man åbner ejendommens høje hoveddør, rammes man af ægte Københavnsk historie.

Inde i lejligheden mødes man af en pæn entré der åbner op til to smukke og lyse stuer en-suite hvor begge to har en enestående udsigt over Christiansborg, Thorvaldsens Museum og kanalen.

Lejligheden på 111 kvm, oser af 1700-tals charme og historisk atmosfære med elegante fyldningsdøre, høje paneler, en klassisk svensk kakkelovn og unikke detaljer fra en svunden tid.

Ved siden af spisestuen finder man et stille soveværelse der vender ind til et roligt gårdmiljø med gule bindingsværkshuse. I forlængelse af soveværelset ligger der et fint kontor og et smukt badeværelse med parisisk charme. Lejlighedens hyggelige køkken med spiseplads, har karakter og kig til det historiske gårdmiljø.

Her får man den sjældne mulighed for at bo i hjertet af det gamle København, i samme kvarter som de hyggelige gader, Knabrostræde og Læderstræde, tæt på den Indre Bys kulturliv, restauranter og butikker. Desuden åbner Metrostationen Gammel Strand som en del af den nye Cityring i løbet af sommeren 2019.

Velkommen indenfor!

FAKTA

Kontantpris 6.500.000
Ejerudgift 4.741
Boligareal 111 kvm
Værelser 4
Soveværelser 2
Byggeår 1732
Energimærke Nej

Nybrogade-8-3-Maimouselle-066.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: