FREDERIKSBERG, NORSVEJ 1, 4TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

PENTHOUSE LEJLIGHED MED UNIK TAGTERRASSE PÅ FREDERIKSBERG

Fire-værelses drømmelejlighed med enestående kig til Søerne

Midt i en perfekt trekant hvor Frederiksberg C, møder både København K og Vesterbro, ligger Norsvej 1. Ejendommen, Hassinghus, er et pragteksempel på historie kombineret med moderne arkitektur. Denne klassiske palæejendom fra 1922, blev i 2015 smagfuldt renoveret til en ejendom med eksklusive lejligheder.

Når elevatoren standser på 4. sal, venter en 124 kvm penthouse lejlighed klar til at blive udforsket. Hjemmet imponerer straks med en stor og lys stue med åben forbindelse til et køkken i tidsløs design. Fra de charmerende franske altaner kan du nyde den unikke udsigt over Søerne og byens tage.

I stuen fører den skulpturelle trappe op til lejlighedens private og kæmpestore tagterrasse. Vel oppe, tager den mageløse 180 graders udsigt over København næsten pusten fra dig. Nede i lejligheden ligger også tre fine værelser med skråtag, der kan indrettes efter behov, samt et rummeligt badeværelse med både vaskesøjle og flot bruseniche. Der er desuden købsret til en garage i gården.

Her har du muligheden for at bo på toppen af Frederiksberg i et arkitektonisk og inspirerende hjem. Kvarteret oser af Parisisk charme og byder på urbane restauranter, hyggelige butikker, og lange gåture rundt Søerne.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 9.650.000
Ejerudgift 4.422
Boligareal 124 kvm
Værelser 4
Byggeår 1922 / 2015
Energimærke C

Norsvej 1-4-Maimouselle-027.jpg
copenhagen-granola-a.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: