KØBENHAVN K, MIKKEL BRYGGERS GADE 3B, 1TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

UNIK CITYLEJLIGHED MIDT I DET GAMLE KØBENHAVN

Fire-værelses drømmebolig fyldt med charme i kernen af Indre By

Midt bland de stemningsfyldte og krogede stræder i Københavns middelalderby, ligger Mikkel Bryggers Gade 3B. Her, i hjertet af den ældste del af byen, finder man et fabelagtigt hjem fyldt af historisk atmosfære og med en unik beliggenhed. Når man træder ind gennem porten mødes man af en ægte københavnsk baggård, en rolig og hyggelig oase, som tillhører denne velholdte ejendom fra 1847.

Den klassiske charme følger med op i lejligheden. Her forkæles man af egeparket, træpaneler og flotte glasdøre. De 130 kvm fordeler sig på en spændende og unik planløsning som man bare finder i historiske perler som denne. I den repræsentative stue, kan man fra de syv vinduer indtage en sjælden udsigt over Grand Teatrets karakteristiske facade og den skønne bystemning i Mikkel Bryggers Gade.

Hjemmet byder også på en hyggelig spisestue, et roligt soveværelse der vender ud til den stille baggård, og et fantasifuldt køkken, med historisk ynde og moderne hvidevarer. Her findes desuden et fint badeværelse med bruseniche og en rummelig entré. Lejligheden har brugsret til det hyggelige gårdmiljø og har et praktisk opbevaringsrum kun tre trappetrin fra entréen. Et spændende forslag om altaner der vender ud til gården, er nu i gang med stor opbakning.

Med adresse på hyggelige Mikkel Bryggers Gade, er det svært at kede sig. Her har man Grand Teatret som nabo og langs de smalle historiske stræder, ligger hyggelige caféer og butikker side om side. Her er man i gåafstand til det bedste byen har at tilbyde, blandt andet Strøget, Tivoli og Kongens Nytorv. Snart har man også glæde af metrolinjen Cityringen og stationen Gammel Strand.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 6.000.000
Ejerudgift 5.234
Boligareal 130 kvm
Værelser 4
Byggeår 1847
Energimærke D

Mikkel-Bryggers-Gade-3B-Maimouselle-139.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: