Søllerød, Lyngskrænten 19

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Det klassiske klyngehus fra 1969 er nærmest bygget ind i skoven i Søllerød på Lyngskrænten, som er en blind og uforstyrret villavej. Klyngehuset i 2 plan er tegnet i 1969 af arkitektparret Carla og Axel Jürgensen, og huset står næsten uberørt af tiden med sine gule murstenfacader og det sortmalede træværk. Fra gaden ligner huset et et-planshus, men den skrånende grund gør, at man på den anden side har to etager, som kigger direkte ind i skoven.

Indenfor er mange af de originale detaljer bevaret, fra dengang huset blev bygget. De gule mursten bag brændeovnen, de store vinduespartier med sortmalede karme, badeværelserne med originale fliser, trappen indenfor med den originale orange farve, de små spjæld langs lofterne i hele huset. Alt sammen bidrager til den arkitekttegnede 60’er-stemning, som kan mærkes overalt i det skønne klyngehus.

Huset rummer en overetage med entre og gæstetoilet, køkken-alrum med udgang til den øverste træterrasse og opholdsstue med udgang til forhaven. I underetagen finder man husets soveafdeling med to gode børneværelser, et mastersoveværelse med walk-in-closet, badeværelse og bryggers. Fra underetagen er der udgang til den store træterrasse, som ligger på skrænten i den 900 kvm store skov, der hører til huset. 

I alt 156 kvm arkitekttegnet 60’er charme. Velholdt, særligt og stemningsfyldt med en fantastisk beliggenhed i smukke Søllerød.

FAKTA

Kontantpris 5.200.000
Ejerudgift 5.591
Boligareal 136 kvm
Samlet etagemeter 156 kvm
Grundareal 900 kvm
Værelser 7
Byggeår 1967
Energimærke D
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

Lyngskrænten plantegning øvre plan.jpg
 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: