KØBENHAVN Ø, LØGSTØRGADE 40, 5

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

HØJLOFTET PENTHOUSE CENTRALT PÅ ØSTERBRO

Skandinavisk fire-værelses drømmelejlighed med terrasse

Drømmer du om en skandinavisk atmosfære med naturligt lys og rene hvide linjer, er du kommet til den rette adresse. På den stille Løgstørgade, som strækker sig mellem Strandboulevarden og Bopa Plads, ligger denne fine og klassiske Østerbroejendom fra 1915.

Efter udskiftningen af ejendommens tag i foråret 2017, blev tagetagen forvandlet til unikke og højloftede penthouse lejligheder. En flot trappeopgang leder dig op til denne moderne fire-værelses lejlighed på 133 kvm. Så snart du kommer ind, bemærker du det fantastiske lysindfald der præger hele boligen. Det store og luftige køkken-alrum imponerer med en utrolig loftshøjde, smukt ovenlys og fritliggende bjælker. Her findes et stort åbent vinduesparti ud mod terrassen, hvor du kan nyde solen fra tidlig morgen til eftermiddag.

Udover dette fantastiske rum, har hjemmet tre charmerende soveværelser, et moderne badeværelse og et gæstetoilet. Lejligheden har elektronisk styrede Velux ovenlysvinduer, og en naturlig planløsning. Denne penthouse er et pragteksemplar, hvor ældre charme er blevet forvandlet til ægte nordisk stilrenhed.

Den centrale beliggenhed på hyggelige Østerbro er selvfølgelig et plus. Her bor du tæt på caféerne og butikkerne omkring Østerbrogade og du har mange transportmuligheder at vælge mellem. Desuden er der kun en kort cykeltur til naturskønne områder som Fælledparken og Nordhavn.

Velkommen ind under loftet!

FAKTA

Kontantpris 7.250.000
Ejerudgift 4.134
Boligareal 133 kvm
Værelser 4
Soveværelser 3
Byggeår 1915/2017
Energimærke D

Loegstoergade-40-Maimouselle-172.jpg
Loegstoergade-40-Maimouselle-161.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-207.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-229.jpg
Ved-Vaenget-1-Maimouselle-144.jpg
Loegstoergade-40-Maimouselle-167.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-215.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: