KØBENHAVN Ø, LANGELINIE ALLé 29, 1.MF

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

INTERNATIONAL LIEBHAVERLEJLIGHED MED UDSIGT OVER ØRESUND

Midt på Langelinie Allé ligger denne stilrene lejlighed i en imponerende ejendom fra 2001, hvor der ikke er sparet på noget. Den store mode­­rne lejlighed har en vibe af kosmopolitisk storby, ikke mindst på grund af beliggenheden på den berømte Langelinie med udsigt over Øresund og med gåafstand til Østerbro og City. Det bliver ikke meget bedre.   

Hvis man vil bo centralt og samtidigt uforstyrret, så er her chancen på en af Københavns mest eksklusive adresser. Her får man en stor overdækket terrasse med udsigt over Øresund, Trekoner Fortet og Refshaleøen.

De 144 kvm er godt fordelt på en rummelig entré, et stort soveværelse med en-suite badeværelse, et kvalitetskøkken fra Multiform som hænger sammen med en stor L-formet spisestue og stue med direkte udgang til en stor østvendt altan. Fra entréen er der også adgang til et ekstra badeværelse og et disponibelt rum som kan anvendes til walk-in closet eller børneværelse. Der er desuden elevator i ejendommen og gratis parkering lige udenfor døren.

Her er tale om et kvalitetsbyggeri præget af rene linjer og flotte materialer. Ejendommen er omgivet af vand på begge sider og når man går ned ad Langeliniekajen med Øresund på den ene side og de flotte bygninger omgivet af skulpturer på den anden, for man en international følelse også selvom man med et kig til højre kan få øje på danske ikoner som den lille havfrue og Operahuset.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 7.495.000
Ejerudgift 4.145
Boligareal 144 kvm
Værelser 3
Soveværelser 2
Byggeår 2001
Energimærke C

ENTRÈ

ENTRÈ

ALRUM

STUE

SPISESTUE

KØKKEN

VÆRELSE

MASTER SOVEVÆRELSE

Langelinie-Alle-29-Maimouselle-046.jpg

BADEVÆRELSE NR.1

DISP. RUM

BADEVÆRELSE NR.2

LANGELINIE ALLÈ

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: