KØBENHAVN Ø, LANGELINIE ALLé 25, st.tv

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

LIEBHAVERLEJLIGHED PÅ LANGELINIE MED KONTINENTAL FLAIR

Enestående lejlighed i maritime omgivelser

Beliggende på en af Københavns mest eksklusive adresser, finder man denne topmoderne og lyse hjørnelejlighed. Med en placering midt på Langelinie, med vand på begge sider, og med gåafstand til Østerbro, er atmosfæren en symbiose af både kosmopolitisk storby og maritim elegance.

Samme stemning følger med ind i lejligheden, hvor man mødes af flotte skibsplanker og store vinduer fra gulv til loft med speciallavede træpersienner. Når man åbner skydedørene op ud til den store terrasse der omringer lejligheden, pibler det ind med dejlig havluft.

De 117 kvm er optimalt udnyttet, med fine franske døre som leder ind til den store spiseplads og skønne stuesom ligger i direkte forbindelse med det moderne og funktionelle køkken.

Det dejlige store soveværelse har egen udgang til terrassen, hvorfra man kan nyde udsigten over den åbne plads skabt af Bjørn Nørgaard. Hjemmet har også et stort og komfortabelt flisebadeværelse, et kammer indrettet til gæsteværelse og en rummelig fordelingsentré.

Her bor man centralt og samtidigt uforstyrret i en ejendom fra 2001, præget af kvalitet, rene linjer og flotte materialer. Det bliver ikke meget bedre.  

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 5.250.000
Ejerudgift 5.456
Boligareal 117 kvm
Værelser 2
Soveværelser 1
Byggeår 2001
Energimærke C

Langelinie-25-Maimouselle-105.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: