KØBENHAVN S, KRIMSVEJ 7F

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

TOPMODERNE RÆKKEHUS TÆT PÅ AMAGER STRANDPARK

Fire-værelses hus fra 2016 med egen sydvendt have

I anden række til Amager Strandpark, finder man dette moderne og indflytningsklare rækkehus fra 2016 i to etager med en skøn sydvendt have. Det er et funktionelt murstenshus hvor de 96 kvm er udnyttet på bedst mulig vis. Fra forhaven går man direkte ind til stueetagen hvor man mødes af en praktisk entré og et indbydende køkken i valnøddetræ.

Køkkenet fortsætter videre ind til en lys stue hvorfra der er direkte udgang til en skøn sydvendt terrasse og baghave. På stueetagen er der desuden et gæstetoilet med vaskemaskine. En elegant trætrappe leder op til første sal hvor tre behagelige soveværelser og et fint badeværelse venter.

Boligen er nærmest grafisk i sit udtryk og de smukke rene linjer skaber det perfekte fundament for en personlig stil. Standarden er tiptop og det er lige til at flytte ind og sætte sit eget præg, på én gang. Til ejendommen er det muligt at leje sin egen P-plads.

Her bor man i et dejligt nyt hus, med gåafstand til en af Københavns bedste badestrande, indkøbsmuligheder og caféer. Der er desuden kun få skridt til Øresund Metro der sikrer adgang til både den Indre By og Lufthavnen på under ti minutter. I nærområdet findes der også Fitness.dk, børnehaver og skoler.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 5.500.000
Ejerudgift 3.118
Boligareal 96 kvm
Værelser 4
Soveærelser 3
Byggeår 2016
Energimærke A2015

Krimsvej-7F-Maimouselle-183.jpg
Krimsvej-7F-Maimouselle-217.jpg
Krimsvej-7F-Maimouselle-198.jpg
Krimsvej-7F-Maimouselle-222.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

STUE

1.SAL

1.SAL


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: