FREDERIKSBERG C, KOCHSVEJ 21, 3TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

CHARMERENDE LEJLIGHED MED ALTAN MIDT PÅ FREDERIKSBERG

Fire-værelses lejlighed et stenkast fra Frederiksberg Allé

Hvis drømmen er at bo midt i den idylliske og unikke stemning på Frederiksberg, så er du kommet til den rette adresse. På den rolige sidevej Kochsvej mellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade ligger et sjælfuldt hjem, der opfylder alle ønsker til en klassisk Frederiksberg lejlighed.

Det er svært at undgå at blive både nysgerrig og charmeret, når du træder ind i denne smukke murstens ejendom fra 1898. Bag den karakteristiske facade venter dig et hjem på 101 kvm. klar til at flytte ind i.

Fra entréen og fordelingsgangen når du alle lejlighedens rum. Her kan du glæde dig over to flotte stuer en-suite med klassiske smukke detaljer som franske dobbeltdøre og stuk, samt udgang til en skøn vestvendt altan med unik udsigt over Frederiksbergs tage. I denne fine lejlighed findes også et meget stilfuldt badeværelse med bruseniche, et behageligt soveværelse, der vender ind til gården, samt et hyggeligt køkken med spiseplads ved vinduet. Her findes desuden et værelse, der egner sig perfekt til et dejlig walk-in garderobe.

Hjemmet gennemsyres af både hygge og herskabelighed med højt til loftet, smukke plankegulve, dybe vindueskarme med skabe, samt smukke fyldningsdøre.

Den misundelsesværdige beliggenhed midt på Frederiksberg indbyder til søndagsbrunch på Frederiksberg Allé, shopping på Gammel Kongevej eller løbeture i Frederiksberg Have. Du kan desuden cykle hjem på bare fem minutter efter en tur i byen eller fra koncerten på Vega. I 2019 åbner metrostationen ”Frederiksberg Allé” ved Platanvej nogle få skridt fra lejligheden.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 6.400.000
Ejerudgift 3.557
Boligareal 101 kvm
Værelser 4
Byggeår 1898
Energimærke D

Kochsvej-21-Maimouselle-023a.jpg
Kochsvej-21-Maimouselle-105.jpg
Kochsvej-21-Maimouselle-174.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: