KØBENHAVn K, KLERKEGADE 2F, ST.TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

155 ETAGEMETER EKSKLUSIVT OG UNIKT HJEM I SALOMONS PALÆ

Topmoderne fireværelses lejlighed i renoveret historisk bygning to skridt fra Marmorkirken.

Bag Salomons Palæs storslåede facade, gemmer sig en hel verden af mystik og spændende historier, fra orkestrer på hemmelige etager, til biografgæster og fortrolige logeritualer. Denne bevaringsværdige og markante bygning blev opført i 1867 og tegnet for Den Danske Frimurerorden.

Endnu står den lige så stolt, på bedste beliggenhed midt i det indre København, og indenfor venter denne nyrenoverede og eksklusive lejlighed. Her er den historiske arkitekturs sjæl blevet bevaret og sammen med topmoderne rene linjer, dannes et helt særligt og unikt hjem i tre etager og fire værelser.

Så snart man træder ind, mødes man af hjemmets unikke stil og planløsning. I entréen imponeres man af det åbne køkken/alrum med sin fantastiske loftshøjde og behagelige lysindfald. På stueetagen findes der også en hyggelig stue med fransk balkon og et fint og moderne badeværelse med bruseniche.

Fra køkken/alrummet går man via en trappe op til en charmerende indskudt etage. Her findes plads til et kontor hvor man kan nyde både loftshøjden og udsigten over den nederste etage. Desuden er her også en walk-in closet og et fint soveværelse med hyggekrog i vindueskarmen.

Ligesom husets historie byder også denne lejlighed på overraskelser. Fra stueetagen er der nemlig en trappe ned til en kælder med et skønt mastersoveværelse, stort badeværelse med badekar og vaske-og tørretumbler. Her finder man også hjemmets anden og store entré, med indgang via ejendommens cykel-og barnevognskælder.

Velkommen til et hjem med et originalt look, unik historie og nabo med det eftertragtede Frederiksstaden. Inden for gåafstand venter Kongens Have, Amalienborg, Kastellet og butikkerne omkring Store Kongensgade. Sølvgades Skole ligger kun få hundrede meter væk og Metrostationen Marmorkirken åbner i sommeren 2019.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 7.900.000
Ejerudgift 3.516
Værelser 4
Boligareal 104 kvm
Kælder 40 kvm
Samlet etagemeter 155 kvm
Byggeår 1867
Energimærke B

Klerkegade-2F-Maimouselle-083.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

STUEPLAN

FØRSTESAL

KÆLDER


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: