KØBENHAVN Ø, KANSLERGADE 8, 3TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

HISTORISK OG HERSKABELIG CHARME PÅ KANSLERGADE

Prægtig femværelses lejlighed med indbygget altan

Det er i den pompøse ejendom Kanslergården, lige ved siden af Fælledparken, at du finder denne herskabelige og smukke femværelses lejlighed. Den hundredårige ejendom fra 1919 er fredet og gemmer på såvel politisk danmarkshistorie, som klassisk atmosfære og et dejligt socialt gårdmiljø. Bag den røde murstensfacade med de charmerende indbyggede altaner og den fornemme glasdør, venter en imponerende opgang med mange originale detaljer. Gennem den smukke entrédør i lakeret egetræ, træder du ind til et varmt og personligt hjem på 178 kvm.

Fra den rummelige entré, går du direkte ind til en lys og dejlig opholdsstue med indgang til både spisestuen, samt lejlighedens rummelige kontor. Via spisestuens søde gang, venter et særdeles charmerende køkken, med tilhørende anretterværelse, der leder dig videre ind til hjemmets indre private rum. Her findes to smukke soveværelser og et skønt moderne badeværelse, smagfuldt renoveret med respekt for husets stil.

De klassiske herskabelige træk, går som en rød tråd igennem lejlighedens værelser. De højloftede rum har fornem stuk i forskellige variationer, fyldningsdøre, smukke plankegulve, sprossevinduer og radiatorskjulere. Som et ekstra plus, har du desuden din egen skønne indbyggede altan.

Kanslergården er et prestigebyggeri som på mange måder fremstår som en lille ”landsby” i det centrale Østerbro. Kanslergade er en stille U-formet sidevej til Jagtvej, med Fælledparken lige ved døren og et stenkast til Østerbrogades butikker, restauranter og transportmuligheder.

Velkommen indenfor!

FAKTA

Kontantpris 8.750.000
Ejerudgift 4.734
Boligareal 178 kvm
Værelser 5
Soveværelser 2
Byggeår 1919
Energimærke Fredet

Kanslergade-8-Maimouselle-122.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-119.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-149.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-170.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-167.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-180.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-185.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-207.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-204.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-215.jpg
Kanslergade-8-Maimouselle-225.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: