KLAMPENBORG, HVIDØREVEJ 64

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende i et af de smukkeste områder i Danmark, ved den unikke natur i Dyrehaven samt strandene ved Øresund, finder man denne klassiske villa fra 1933.

Boligen rummer 268 kvadratmeter fordelt på 9 værelser. Huset er gennemrenoveret med stor respekt for villaens oprindelige charme og autencitet. I stueetagen finder man en stor åben hall med fordeling til stuerne samt køkkenet. Derudover indeholder hall´en garderoberum og gæstetoilet samt en meget smuk trappe, der leder op til 1. salen. På 1. salen er der master soveværelse, som ligger placeret mod haven med egen stor solterrasse. Derudover stort badeværelse en-suite, 3 gode børne- eller gæsteværelser samt ekstra stort tilhørende badeværelse. Ved siden af soveværelset har man et stort og velindrettet walk-in closet. Også kælderen er godt udnyttet, med store opbevarings- og arbejdsrum. Kælderen har egen indgang.

Stilen er gennemgående og smuk med enkel stuk, store vinduespartier, skønne trægulve - mange steder sildebensparket, hvælvede døre og en elegant trappe, som i sig selv giver boligen en helt særlig sjæl - et hus med mange flotte detaljer og rigtig god plads.

 

FAKTA

Kontantpris 9.995.000
Ejerudgift 11.082
Boligareal 268 kvm
Kælder 142 kvm
Garage 42 kvm
Værelser 9
Stuer 3
Byggeår 1933
Energimærke E
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: