FREDERIKSBERG, HOLLÆNDERVEJ 4A, 4TV

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

LOFTSLEJLIGHED I HJERTET AF FREDERIKSBERG

Unik tre-værelses lejlighed på den bedste adresse

På den fredfyldte Hollændervej, mellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé, finder man nummer 4A i et fint murstenshus fra 1893. For at komme ind til lejligheden går man igennem en jernport der fører en ind på en stor og hyggelig fælles gård. Vel inde venter en smuk opgang med dekorative originale detaljer som døre- og vinduer med ornamentglas, stuk og terrazzogulv.

I lejligheden mødes man af en hyggelig entré / fordelingsgang der fører en videre til hjemmets rum. Her får man alt man kan ønske sig af en yndig loftslejlighed, hyggeligt skråtag, fine plankegulve, dobbelt glasdør, brændeovn og indbyggede reoler med synlige bjælker. Hvert rum har sin unikke charme. De 79 kvm er godt fordelt på en rummelig stue, en åben spisestue, køkken og et roligt soveværelse. Desuden findes der et dejligt badeværelse med vaskemaskine og et sødt børneværelse / kontor med walk-in closet.

Lejligheden er ikke bare et hjem fyldt af charme og boheme karakter, den ligger også på den mest attraktive adresse på Frederiksberg. Her får man alt hvad Frederiksberg har at byde på lige udenfor dørtrinnet, fra butikkerne på Gammel Kongevej til Frederiksbergs Have.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 4.250.000
Ejerudgift 3.138
Boligareal 79 kvm
Værelser 3
Byggeår 1893
Energimærke D

Hollaendervej-4A-Maimouselle-068.jpg
Hollaendervej-4A-Maimouselle-070.jpg
Hollaendervej-4A-Maimouselle-072.jpg
Hollaendervej-4A-Maimouselle-125.jpg
Hollaendervej-4A-Maimouselle-116.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: