frederiksberg, Holger danskes vej 12a

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Holger Danskes Vej er en rolig sidegade til Falkoner allé på Frederiksberg tæt på metroen, CBS og de mange hyggelige caféer og butikker på Godthåbsvej. Denne skønne to-værelses lejlighed ligger øverst i et charmerende baghus i en idyllisk og sjælden baggård. Stemningen er meget charmerende, og man har svært ved at forstå, at man befinder sig midt i København.
Her er der fuglefløjt, klatrehortensia og rhododendron. Trafikken og de mange mennesker på gaden hører man ikke noget til. En lille perle centralt beliggende i København.

Det gule idylliske baghus ligger placeret i gården. Det er kun to etager højt og rummer fire lejligheder. Huset er smukt sat i stand og emmer af personlighed og hygge.

Lejligheden ligger øverst til højre. Den store åbne stue er lejlighedens kerne, hvorfra der er adgang til de andre værelser. Det hyggelige soveværelse med walk-in closet har vindue mod græsplænen i gården, og det åbne køkken ligger i den modsatte ende af stuen med udsigt mod det enorme bøgetræ i den næste baggård. Overalt er der lyst og indbydende. En rigtig god planløsning, hvor alle kvadratmetre er fuldt udnyttede. Her er der tænkt kreativt, og ikke en millimeter er gået tabt.

 

FAKTA

Kontantpris 2.995.000
Ejerudgift 3.293
Boligareal 58 kvm
Værelser 2
Soveværelser 1
Byggeår 1885
Energimærke D
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 
 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: