FREDERIKSBERG, HENRIK STEFFENS VEJ 2

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende i hjertet af Frederiksberg på den hyggelige sidevej til Gammel Kongevej, finder man denne gennemrenoverede moderne herskabslejlighed i en smuk ejendom fra 1905. En fantastisk beliggenhed tæt på alt det skønne på Frederiksberg samt meget tæt på centrum af København.

141 kvm fordelt på 3 store klassiske stuer en suite, derudover lækkert stort soveværelse med altan, samt åbent og rummeligt køkken og bad. Ligeledes hører et gæsteværelse, som udgør 11 kvm til lejligheden, beliggende i kvisten på 5. sal. Her finder man også toilet, som kan benyttes til gæsteværelset. Lejligheden er renoveret med stor forståelse for design og gode materialer, og uden at gå på kompromis med eksempelvis skabsplads og det rumlige flow. Her er virkelig tænkt over alle detaljer og man fornemmer straks lejlighedens herlighedsværdi.

Stilen er gennemført og luksuriøs med højt til loftet, velholdt stuk, høje paneler ved de nye vinduer samt gennemgående sildebensparket, der tilsammen giver lejligheden dens unikke sjæl.

I ejendommen findes elevator, så man nemt kommer på 3. sal.

 

FAKTA

Kontantpris 7.295.000
Ejerudgift 4.463
Boligareal 141 kvm
Værelser 5 (4+1)
Stuer 3
Byggeår 1905
Energimærke D
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato
Dato

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: