FREDERIKSBERG, HENRIK IBSENS VEJ 9, 1TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

CHARMERENDE LEJLIGHED MED ALTAN MIDT PÅ FREDERIKSBERG

Personligt og hyggeligt hjem et stenkast fra Frederiksberg Allé

På den rolige sidevej Henrik Ibsens Vej, mellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade, venter denne fantastiske lejlighed. Her mødes man af et sjælfuldt hjem med masser af charme lige klar til at flytte ind i.

De 88 kvm rummer to flotte stuer en-suite med klassiske smukke detaljer som franske dobbeltdøre og stuk, et behageligt og stort soveværelse samt et fint badeværelse med bruseniche. I lejligheden findes der desuden et dejligt og specielt køkken/alrum med både vaskemaskine og opvaskemaskine samt direkte udgang til en hyggelig altan.

Hjemmet gennemsyres af både hygge og individualitet med højt til loftet, perfekte plankegulve, rå New-Yorker murstensvægge, dybe vindueskarme og smukke fyldningsdøre. Et ekstra plus er lejlighedens placering på første sal der sikrer en ubesværet tilgang til hjemmet.

Den misundelsesværdige beliggenhed midt på Frederiksberg byder på søndagsbrunch på Frederiksberg Allé, shopping på Gammel Kongevej eller joggingture i Frederiksberg Have. Man kan desuden cykle hjem på bare fem minutter efter en tur i byen eller fra koncerten på Vega. I sommeren 2019 åbner metrostationen ”Frederiksberg Allé” ved Platanvej nogle få skridt fra lejligheden.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 4.495.000
Ejerudgift 3.130
Boligareal 88 kvm
Værelser 4
Byggeår 1900
Energimærke D

Henrik-Ibsens-Vej-9-Maimouselle-122.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: