CHARLOTTENLUND, HENRIK HERTZ VEJ 14, ST

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

HYGGELIG VILLALEJLIGHED I CHARLOTTENLUND MED STOR HAVE

Fantastisk treværelses hjem med udhus, terrasse og egen have

På den hyggelige villavej Henrik Hertz Vej i det centrale Charlottenlund, finder man denne perle af en villalejlighed. Lejligheden ligger i stueetagen i en charmerende toetagers murstensvilla fra 1901, som er skønt tilbagetrukket fra vejen.

Udendørslivet spiller en stor rolle i dette fine hjem. Til lejligheden hører nemlig en behagelig terrasse, en stor og solrig have med spiseplads, og et sødt udhus på 20 kvm, perfekt som en ekstra sommerstue.

Vel inde mødes man af 99 kvm fordelt på et indbydende køkken med spiseplads, en lys stue med udgang til terrasse, to fine soveværelser og et dejligt badeværelse med bruseniche. Man har desuden glæde af en rummelig og istandsat kælder på 35 kvm.

Lejligheden emmer af hygge og tryg familiestemning og den charmerer med sildebensparket, store sprossevinduer og klassiske sikre materialevalg. Her føler man sig hjemme og godt tilpas på en gang.

Den centrale beliggenhed i Charlottenlund betyder at man kan vælge mellem hyggelige lokale bagere, caféer og butikker på både Ordrupvej og Jægersborg Allé. Indkøbsmulighederne er mange, skolerne ligger lige rundt om hjørnet og med S-toget fra Charlottenlund Station er man hurtigt inde i København.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 6.300.000
Ejerudgift 4.518
Boligareal 99 kvm
Kælder 35 kvm
Værelser 3
Soveværelser 2
Byggeår 1901
Energimærke G

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

STUEPLAN

KÆLDER


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: