RUNGSTED KYST, HELLEHOLM 1

FAKTA

Kontantpris 4.995.000
Ejerudgift 5.896
Boligareal 152 m2
Sagsnummer AR113
Værelser 5
Soveværelser 4
Byggeår 1977
Grundareal 546 m2
Energimærke D

Omgivet af skøn natur og med Øresund tæt på, finder man dette skønne hus beliggende mellem Smidstrup og Rungsted. Huset er en del af Grundejerforeningen Helleholm, en flot bebyggelse med 25 kædehuse, alle placeret mod lukket vej uden gennemgående biltrafik, med fællesarealer, boldbane og egen badestrand med badebro.

152 m2arkitekttegnet bolig skabt med fokus på bedst mulig trivsel såvel udendørs som indenfor husets rammer. Huset ligger ugeneret i første række med sydvendt have. Denne placering giver huset et fantastisk lysindtag.

Huset har fået en gennemgribende renovering og fremstår topmoderne og smuk. Den store entré byder velkommen og leder ind til forstuen, hvorfra der er adgang til opholdsstue, køkken-alrum, bryggers, gæstebadeværelse samt de 3 værelser. Opholdsstuen har to direkte udgange til det fri ad hhv. skydedør og dør i gavlen. Det rummelige master soveværelse står i forbindelse med opholdsstuen via en skydedør og gennem walk-in-closet er der adgang til master badeværelse. 

Stilen er enkel og moderne med smukke trægulve, store vinduer og adgang fra alle opholdsrum til de skønne terrasser og udendørsarealer. En optimal planløsning hvor der erlagt vægt på alt hvad en familie har brug for. 

Velkommen indenfor!


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

e-magasin

Klik på billedet og se den smukke beskrivelse af boligen

 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: