KØBENHAVN K, HAVNEGADE 33, 5.TV

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

CHARMERENDE LEJLIGHED MED UDSIGT OVER KANALEN

På en af Københavns mest fashionable adresser, i første række langs havnepromenaden, finder man denne fantastiske loftlejlighed med altan. Fra lejligheden, som ligger mellem Nyhavn og Knippelsbro, har man den mest imponerende udsigt over Københavns kanal og Christianshavns karakteristiske pakhuse.

Lejligheden ligger i en charmerende ejendom fra 1870 og er den eneste i huset med altan. De 122 kvm starter i en fin og rummelig entré med god plads til sko og overtøj. Herfra har man adgang til et hyggeligt kontor/gæsteværelse, et fint badeværelse med badekar og et dejligt soveværelse med skråvægge og en charmerende hems.

Lejlighedens hjerte er en åben og lys opholdstue med altan. Herfra har du udsigt over en rolig baggård samt et unikt kig udover byens tage. Fra opholdstuen går man videre ind til et stort og imødekommende køkken med direkte adgang til et meget funktionelt bryggers og vaskerum.

Dette er et hjem med charme, sjæl og en fredfyldt atmosfære. Her bor man fri for byens trafikstøj men samtidigt kun et stenkast fra Nyhavn, Kongens Nytorv og gangbroen som fører over til Christianshavn. Et hyggeligt hjem i en klasse for sig og med en suveræn beliggenhed.

Velkommen ind!

 

 

 

 

FAKTA

Kontantpris 8.250.000
Ejerudgift 6.291
Boligareal 122 kvm
Værelser 3
Soveværelser 2
Byggeår 1870
Energimærke D
 

ENTRÈ

OPHOLDSSTUE

Havnegade-33-Maimouselle-005.jpg
Havnegade-33-Maimouselle-010.jpg

ALTAN

SOVEVÆRELSE

HEMS

BADEVÆRELSE

VÆRELSE

KØKKEN

BRYGGERS

Havnegade-33-Maimouselle-073.jpg
Havnegade-33-Maimouselle-079.jpg

HAVNEGADE 33

Havnegade-33-Maimouselle-096.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

4.SAL

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: