KØBENHAVN K, HAUSER PLADS 16C, 2

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

PENTHOUSE LEJLIGHED UDEN BOPÆLSPLIGT MIDT I CITY

To-etagers drømmelejlighed med altan og med brugsret til parkering

På Hauser Plads, midt imellem Kongens Have og Kultorvet, i et gulkalket hus fra 1832, finder man denne flotte penthouselejlighed uden bopælspligt. Lejligheden ligger fredfyldt tilbagetrukket fra storbyens leben i en hyggelig baggård.

De 169 kvm er elegant fordelt på to etager. Når man træder indenfor imponeres man øjeblikkeligt af den åbne planløsning, der hører en ægte penthouse lejlighed til. Her mødes man af en lys stue med en hyggelig altan, som naturligt hænger sammen med en spisestue med fransk altan og et åbent moderne køkken.

Rummets brede lyse plankegulv, som løber igennem hele boligen, giver lige den ekstra følelse af kvalitet og stil. Fra de smukke sprossevinduer kommer der et skønt lysindfald fra begge sider. På denne etage finder man desuden hjemmets ene soveværelse, også med fransk altan, et fint kontor, samt et dejligt stort badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Via lejlighedens grafiske trappe, kommer man op til den øverste etage. Her venter et stort soveværelse med tilhørende hyggestue med pejs, samt en skøn walk-in closet. Her charmeres man af hyggelige skråvægge med store vinduer og fritlagte hvidmalede bjælker.

Hauser Plads er en fredelig og central oase midt i København City med hyggelige caféer og restauranter. Herfra er der gåafstand til weekend picnic i Kongens Have og shopping på Pilestræde og Købmagergade. Ved Nørreport kan man lave sine indkøb i de hyggelige Torvehaller, og her finder man også de bedste transportmuligheder med Tog, S-tog og Metro som kan føre en rundt i byen eller måske resten af landet.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 7.000.000
Ejerudgift 5.386
Boligareal 169 kvm
Etager 2
Værelser 4
Byggeår 1832
Energimærke E


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

STUEPLAN

FØRSTE SAL


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: