København S,HALGREENSGADE 10

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Beliggende på en blind sidegade til hyggelige Holmbladsgade finder man denne rummelige, lyse og autentiske New Yorker lejlighed tæt på pulserende Amagerbrogade, rekreative Prags Boulevard og Amager strand.

119 kvm er fordelt på  tre soveværelser og et imponerende køkkenalrum og stue i ét. Her er højt til loftet og direkte udkig gennem smukke industrielle gulv til loft vinduer til privat intim gårdhave med eksklusiv brugsret. I det store køkkenalrum, som er lejlighedens hjerterum, ligger køkkenet fra luksusmærket Køkkensnedkeren, som det centrale samlingspunkt. Herfra er der direkte adgang til to rummelige børneværelser. Endvidere fører en industriel trappe op til en indskudt etage, hvor man finder et afsides master soveværelse med udkig til forhave og den private have. Fra stuen er der via en reoltrappe adgang til hems, der fungerer som kontorplads, og som er placeret over et velfungerende badeværelse.

Lejligheden ligger i en gammel fabriksbygning, kaldt Factory House, hvor ejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering med respekt for dets tidligere funktion og historie. De store industrielle vinduer er gennemgående i ejendommen og lejligheden fremstår gennemført stilsikker i ægte New Yorker stemning.

Velkommen indenfor!

 

 

 

FAKTA

Kontantpris 4.895.000
Ejerudgift 4.009
Boligareal 119 kvm
Værelser 4
Soveværelser 3
Byggeår 1964
Energimærke A2010
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: