KØBENHAVN S, HALGREENSGADE 8

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

URBAN TO-ETAGERS LEJLIGHED MED TAGTERRASSE

Fireværelses hjem i industriel stil i unikke Factory House på Amager

På den blinde sidevej Halgreensgade mellem Holmbladsgade og Prags Boulevard ligger denne stilrene lejlighed i den totalrenoverede fabriksbygning Factory House. Lejligheden er et pragteksempel indenfor industriel design med gulv til loft vinduer, åben planløsning, svævende trapper, elevator og masser af karakter i ægte New Yorker-stil.

De 115 kvm er fordelt på to etager med et åbent køkken/alrum, badeværelse og tre soveværelser. Sidst men ikke mindst, på toppen af lejligheden, venter en 50 kvm privat tagterrasse.

I stueetagen mødes man af det store herlige alrum hvor det lækre og specialdesignede køkken fra Køkkensnedkeren fungerer som en naturlig rumdeler mellem spisepladsen og opholdsstuen. Her finder man også hjemmets badeværelse med gulvvarme og dobbelt bruser.

Fra stuen leder en ståltrappe i ægte industriel stil videre op til første sal hvor man finder de tre fine soveværelser. Her er væggene flytbare så man har muligheden for at tilpasse planløsningen efter behov. Fra det ene soveværelse fører den næste ståltrappe op til den unikke tagterrasse med græsplæne og en mægtig udsigt helt ned til Amager Strandparks vindmøller.

Hvis man drømmer om et moderne hjem, men samtidigt ønsker at bo i en bygning med sjæl og industriel karakter, er Halgreensgade 8 det perfekte sted. Her bor man centralt med det bedste Amager har at tilbyde. Lige rundt om hjørnet har man den hyggelige kaffebar Riccos på venstre side og til højre finder man Holmbladsgades pulserende nærmiljø med lokal slagter, fiskehandler, designbutikker samt metrostationen Amagerbro. Det er desuden kun en kort cykeltur fra Amager Strandpark.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 5.800.000
Ejerudgift 4.248
Boligareal 115 kvm
Værelser 4
Soveværelser 3
Byggeår 1964/2014
Energimærke A2010

Halgreensgade-8-Maimouselle-021.jpg
Halgreensgade-8-Maimouselle-154.jpg
Halgreensgade-8-Maimouselle-156.jpg

HALGREENSGADE 8

Halgreensgade-8-Maimouselle-178.jpg

PRAGS BOULEVARD

AMAGER STRANDPARK

AMAGERBRO TORV

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

2.SAL

3.SAL

TAGTERRASSE


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: