KØBENHAVN S, HALGREENSGADE 6, ST.TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

URBAN NEW YORKER LEJLIGHED MED STOR TERRASSE

Industriel to-etagers lejlighed i unikke Factory House på Amager

På den blinde sidevej Halgreensgade, mellem Holmbladsgade og Prags Boulevard, ligger denne stilrene lejlighed i den unikke fabriksbygning Factory Hous, opført i 2014. Lejligheden er et pragteksemplar indenfor industriel design med gulv til loft vinduer, åben planløsning, svævende trappe, lift og masser af karakter i ægte New Yorker-stil.

De 118 kvm er godt fordelt på et åbent køkken/alrum og stue i ét. Køkkenet som er fra kvalitetsmærket Køkkensnedkeren, emmer af kvalitet og sætter standarden for denne stilrene lejlighed. Det samme gælder badeværelset som ligeledes er udført i flotte materialer med indlagt gulvvarme. Fra køkken/alrummet er der udgang til en skøn 35 kvm privat terrasse.

Fra stuen leder en ståltrappe i industriel stil videre op til første sal, hvor man finder de to fine soveværelser. Her er væggene flytbare så man har muligheden for at tilpasse planløsningen efter behov. Fra det ene soveværelse er der desuden direkte indgang til en walk-in closet.

Hvis man drømmer om et moderne hjem, men samtidigt ønsker at bo i en bygning med sjæl og industriel karakter, er Halgreensgade 6 det perfekte sted. Her bor man centralt med det bedste Amager har at tilbyde. Lige rundt om hjørnet finder man Holmbladsgades pulserende nærmiljø med lokal slagter, fiskehandler, caféer, designbutikker samt metrostationen Amagerbro. Det er desuden kun en kort cykeltur fra Amager Strandpark.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 6.000.000
Ejerudgift 4.373
Boligareal 118 kvm
Værelser 4
Soveværelser 2/3
Byggeår 2014
Energimærke A2010

Halgreensgade-6-Maimouselle-027.jpg
Halgreensgade-6-Maimouselle-155.jpg

AMAGERBRO TORV

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

STUEPLAN

1.SAL


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: