KØBENHAVN S, HALGREENSGADE 14

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

UNIK NEW YORKER LEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENHED OG EGEN TERRASSE

På en stille sidevej mellem Holmbladsgade og Prags Boulevard ligger denne moderne lejlighed i en gammel ombygget fabriksbygning. Den totalrenoverede lejlighed har højt til loftet, gulv til loft vinduer og masser af karakter i ægte New Yorker-stil. Lejligheden som ligger i stueplan har to terrasser som sikrer sol det meste af dagen og lige rundt om hjørnet finder du Holmbladsgades mange butikker samt metrostationen Amagerbro.

Hvis man drømmer om et moderne hjem med åben planløsning, men samtidigt ønsker at bo i en bygning med sjæl og industriel karakter, er Halgreensgade 14 det perfekte sted. De 95 kvm er godt fordelt på et åbent køkken/alrum og stue i ét. Køkkenet som er fra kvalitetsmærket Køkkensnedkeren, emmer af kvalitet og sætter standarden for denne stilrene lejlighed. Det samme gælder badeværelset som ligeledes er udført i flotte materialer med indlagt gulvvarme og vaskesøjle. 

Fra køkken/alrummet går du videre ind i en lys og hyggelig stue med direkte udgang til en privat terrasse som på solrige dage smelter sammen med stuen. Lejligheden har tre soveværelser og de to i stueplan har begge direkte udgang til den L-formede terrasse på forsiden af huset, hvor der både er plads til et sofaarrangement og en indbygget sandkasse. Lejlighedens imponerende loftshøjde er udnyttet til at bygge et tredje værelse samt en lille hems som passende kan bruges som kontor.

Halgreensgade er en blind vej der ligger som en sidevej til Holmbladsgade. Lige rundt om hjørnet har man den hyggelige kaffebar Riccos på venstre side og til højre finder man Holmbladsgades pulserende nærmiljø med lokal slagter, fiskehandler og designbutikker.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 4.850.000
Ejerudgift 3.176
Boligareal 95 kvm
Værelser 4
Byggeår 1964
Energimærke A2010
 

FACTORY HOUSE

KØKKEN

OPHOLDSSTUE

TERRASSE

HEMS

SOVEVÆRELSE

BADEVÆRELSE

SOVEVÆRELSE

SOVEVÆRELSE

HALGREENSGADE 14

TERRASSE

AMAGER STRANDPARK

AMAGERBRO TORV

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

Plantegning Halgreensgade 14.jpg

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: