KØBENHAVn K, Gothersgade 91, 2tv

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

DRØMMELEJLIGHED I FØRSTE PARKET TIL KONGENS HAVE

Smuk fireværelses lejlighed på bedste beliggenhed med solrig altan og parkering

På Gothersgade, bag en koboltblå port, gemmer sig denne smukke drømmelejlighed. Ejendommen fra 1775har en top beliggenhed lige foran Kongens Have. Her har man fri udsigt over Rosenborg Slot, og man kan fra første parket følge med i hvordan haven ændrer karakter i takt med årstiderne.

Fra den personlige og elegante opgang, kommer man ind til en lejlighed på 150 kvm fyldt med charme, ro og masser af karakter. Her råder en dejlig atmosfære af historie og hygge. Idyllisk skråtag, træpaneler og originale plankegulve er med til at give hjemmet en særlig personlighed.

Lejlighedens to stuer en-suite har begge en misundelsesværdig udsigt over Konges Have. Fra den ene stue, går man videre ind til den åbne og sociale spisestue samt køkkenet, som deles af en bardisk og synlige bjælker.

Fra køkkenet kommer man til et fint badeværelse med skråtag og bruseniche, og længst nede i lejligheden ligger det skønne og rolige soveværelse med indbyggede garderober. Soveværelset har direkte udgang til hjemmets solrige altan med tilhørende bryggers. Desuden råder ejerforeningen over parkeringspladser i gården.

Velkommen til et unikt og smukt hjem på bedste beliggenhed med Kongens Have som nabo og København K som legeplads. Her bor man kun et stenkast fra Kongens Nytorv, Nørreport Station samt butikker og restauranter i Byens Centrum.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 7.700.000
Ejerudgift 7.065
Boligareal 150 kvm
Værelser 4
Byggeår 1775 / 1906
Energimærke F

Gothersgade-91-Maimouselle-268.jpg
Gothersgade-91-Maimouselle-280.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: