CHARLOTTENLUND, FREDENSVEJ 53, 1

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

STILFULD VILLALEJLIGHED I DET CENTRALE CHARLOTTENLUND

Fantastisk fireværelses lejlighed med to altaner og egen have

Mellem Jægersborg Allé og Ordrupvej finder man denne perle af en villalejlighed med to smukke altaner og en stor privat og solrig have. Lejligheden ligger i en hvidpudset murstensvilla fra 1896 som imponerer med sit herskabelige og flotte udtryk.

Vel inde mødes man af 112 kvm fordelt på en indbydende entré og fordelingsgang, to fine soveværelser og en stor lys stue med udgang til den ene altan. Hjemmet har også en flot spisestue med udgang til en stor og dejlig overdækket altan, et elegant og moderne køkken og et fint badeværelse med bruseniche. Man kan desuden nyde den store og private have bag huset med en dejlig græsplæne, hindbærbuske og solrig terrasse.

Lejligheden er i perfekt stand og charmerer med sine mange smukke herskabelige detaljer som højt til loftet, bedårende stukkatur og loftsrosetter, hvide radiatorskjuler og store vinduer der sikrer naturligt dagslys. Gennemgående flotte plankegulve og brændeovn bidrager til både hygge og elegance. Lejligheden har brugsret til kælderrum samt adgang til vaskerum og tørrekælder.

Den centrale beliggenhed i Charlottenlund betyder at man kan vælge mellem hyggelige lokale bagere, caféer og butikker på både Ordrupvej og Jægersborg Allé. Indkøbsmulighederne er mange, skolerne ligger lige om hjørnet og med S-toget fra Charlottenlund Station er man hurtigt inde i København.

Velkommen ind!

 

FAKTA

Kontantpris 6.300.000
Ejerudgift 3.958
Boligareal 112 kvm
Værelser 4
Altaner 2
Byggeår 1896
Energimærke C

Fredensvej-53-Maimouselle-130.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: