KØBENHAVN K, FIOLSTRÆDE 12, 3

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

POETISK HERSKABSLEJLIGHED I KERNEN AF INDRE BY

Nyrenoveret fem-værelses lejlighed på hyggelige Fiolstræde

Blandt de hyggelige bogbutikker og caféer på Fiolstræde, ligger denne historiske og fredede ejendom fra 1830. Den charmerer med sin ægte Københavnske stil og fantastiske beliggenhed i hjertet af Indre By. Bag den mørkegrønne port, venter en hyggelig og privat baggård, og indgangen der fører op til denne fantastiske herskabslejlighed.

Vel inde, mødes du af en smuk og lys fem-værelses lejlighed på 167 kvm, der oser af personlighed og unik charme. Hjemmet er blevet totalrenoveret i 2017 og 2018, med en æstetisk sans for kvalitet og materialer. Her kan du nyde et køkken fra Kvik med Corian bordplade, indbyggede snedkerskabe fra KBH Snedkeriet, fliser fra Made a Mano, og armaturer fra Vola. I kontrast til det nye, findes her også smukke og originale detaljer, som vægpaneler, dejlige plankegulve, fyldningsdøre og dybe vindueskarme.

I de to højloftede og indbydende stuer en-suite, er der direkte sollys til langt ud på aftenen, og fra den franske altan har du en unik udsigt over Det Kongelige Bibliotek og Vor Frue Kirke. Hjemmets store køkken er stilfuldt og moderne, og er et naturligt samlingspunkt for hele familien. Fra en fordelingsgang når man to af de tre soveværelser, og det skønne badeværelse. Alle soveværelser vender ud mod den stille baggård.

Det her er et hjem hvor du kan opleve det bedste af København fra første parket, og hvor du har det hyggelige summende byliv lige udenfor døren.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 7.750.000
Ejerudgift 5.405
Boligareal 167 kvm
Værelser 5
Soveværelser 3
Byggeår 1830
Energimærke Fredet

Fiolstraede-12-Maimouselle-089.jpg
Fiolstraede-12-Maimouselle-131.jpg
Fiolstraede-12-Maimouselle-125.jpg
Fiolstraede-12-Maimouselle-128.jpg
Skindergade-32-Maimouselle-236.jpg
Skindergade-32-Maimouselle-247.jpg
Skindergade-32-Maimouselle-241.jpg
Skindergade-32-Maimouselle-243.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: