KØBENHAVN K, fiolstræde 28A st.tv

FAKTA

Kontantpris 5.450.000
Ejerudgift 4.432
Boligareal 126 m2
Sagsnummer AR101
Værelser 5
Soveværelser 2
Byggeår 1883
Energimærke Fredet

Beliggende i det smukke og historiske kvarter i den ældste del af Indre By finder man denne charmerende og unikke lejlighed. Placeret midt i den grønne stille oase Rosengården mellem Fiolstræde, Krystalgade og Købmagergade. Perfekt for livsnyderen, der vil have sin egen tilbagetrukne base i hjertet af København, men med storbyens puls og alle dens tilbud lige uden for gadedøren. 

126 m2 optimalt udnyttet, fordelt på 2 etager - hvor det store funktionelle moderne luksus køkken-alrum i underetagen danner rammen om den unikke atmosfære lejligheden har. En moderne og nyinstandsat lejlighed med respekt for den oprindelige historiske bygning. På overetagen er der plads til både hygge og gæster med de to skønne stuer der vender ud mod gården og det lyse soveværelse samt gæstesoveværelse, der begge ligger ud til det store grønne åbne gårdmiljø.

Lejlighedens overetage har smukke originale velholdte sildebensparketgulve, som giver stuerne et varmt og hyggeligt touch. Der er skæve charmerende vinkler, sprossevinduer med dybe karme og smukke paneler samt fuldt udnyttede skunke. Trappen er enkel og i overensstemmelse med resten af lejlighedens stil og her har man igen udnyttet alle kvadratmeter optimalt med opbevaringsrum under trappen. Hele underetagen har varme i gulvet.

Der er badeværelser på begge etager, i underetagen et større badeværelse med bruseniche, på overetagen et mindre badeværelse perfekt placeret i forbindelse med det ene soveværelse. Begge flisebadeværelser er nyistandsatte.


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

E-MAGASIN

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: