København Ø, Faksegade 5, 5 tv

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

Faksegade er en ensrettet gade i hjertet af indre Østerbro. Her er der et hav af hyggelige caféer og restauranter, lækre butikker og masser af indkøbsmuligheder. Gaden går på tværs fra Nordre Frihavnsgade til Rosenvængets Allé og ligger uforstyrret i forhold til trafikken på Østerbrogade og Trianglen, som ligger blot 2 min. væk. Rundt om hjørnet ligger det smukke villakvarter på Rosenvængets Allé, og den anden vej ligger søerne og Fælledparken. En ideel beliggenhed på skønne Østerbro.

Lejligheden domineres af den store og åbne stue med trappe direkte op til den helt private tagterrasse. Her nyder man det gode vejr, udsigten, grillmaden og samværet med sine venner i kulissen af Københavns tage og tårne og med Øresund og Sverige i horisonten. Unikt, sjældent og gennemført lækkert. 

Lejligheden rummer to soveværelser, et lækkert badeværelse med badekar og vaskesøjle samt et stort åbent køkken. Overalt er der lyst og indbydende, og de mange Velux vinduer sørger for frit udsyn til himlen. 

Lejligheden er perfekt til et kærestepar eller den lille familie, der ønsker at bo centralt i byen. Eller som en rigtig lækker delelejlighed til to studerende.

 

FAKTA

Kontantpris 5.950.000
Ejerudgift 4.264
Boligareal 114 kvm
Værelser 3
Soveværelser 2
Byggeår 1903
Energimærke D
 

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

 
 
 
 

kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: