CHARLOTTENLUND, EIVINDSVEJ 20

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

KLASSISK FAMILIEVILLA I HJERTET AF CHARLOTTENLUND

Syv-værelses hjem med stor sydvendt have

I et stille villakvarter i det centrale Charlottenlund, venter denne vidunderlige syv-værelses villa. De 226 kvm byder på to etager af majestætisk charme og med plads til hele familien.

Fra den indbydende indgang mødes man af en hyggelig entré med et praktisk garderoberum samt et gæstetoilet. Herfra går man videre ind til de to højloftede stuer en-suite som charmerer med klassisk stuk og smukt lyst plankegulve. På stueplanen ligger også det dejlige køkken/alrum hvor en fin dobbelt glasdør åbner direkte op til den solbeskinnede terrasse og den store sydvendte have.

Den elegante originale trappe fører en op til første sal hvor fire fine soveværelser, en med altan og en med fransk altan, venter. Her ligger også et skønt badeværelse med et badekar under skråtaget.

Huset har desuden en 117 kvm stor kælder med klinkebelagt bryggers samt flere generøse rum. Foran huset er der carport og god plads til to biler.

Her bor man på en af de bedste adresser i Charlottenlund, med en kort cykeltur til de mange butikker og hyggelige caféer på Jægersborg Allé. I det skønne kvarter er børnene også tæt på skole og fritidsaktiviteter.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 9.350.000
Ejerudgift 6.699
Boligareal 226 kvm / 117 kvm kælder
Grund 696 kvm
Værelser 7
Soveværelser 4
Byggeår 1912
Energimærke E

Eivindsvej-20-Maimouselle-010.jpg
Eivindsvej-20-Maimouselle-016.jpg

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar

STUEPLAN

FØRSTE SAL

KÆLDER


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: