KØBENHAVN K, DRONNINGENS TVÆRGADE 36, 4.6

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

FUNKISPERLE MED ALTAN I HJERTET AF KØBENHAVN K

Herlig to-værelses lejlighed i arkitekttegnet ejendom

Midt imellem Kongens Have og Amalienborg ligger denne fine funkislejlighed på 74 kvm i en ikonisk arkitekttegnet bygning fra 1957. Her får man en perfekt udnyttet to-værelses lejlighed med en solrig altan og mange detaljer som kendetegner funktionalismen.

I den tidstypiske opgang kan man vælge mellem den geometriske og centralt placerede trappe i terrazzo sten, eller elevatoren for at komme op til lejligheden.

Fra entréen er der adgang til alle lejlighedens rum. Her findes en stor stue med udgang til hjemmets altan, et fint soveværelse, et dejligt køkken og et fint badeværelse med badekar, begge to i ægte funkisstil.

Ejendommen, som har navnet Dronningegården, regnes for en af efterkrigstidens mest ikoniske bygninger. Det er arkitekterne Kay Fisker og Svenn Eske Kristensen der står bag bygningen som blev fredet i 2006.

Dronningegården ligger trukket tilbage fra Dronningens Tværgade og funkisejendommen byder på fælles fitness rum i kælderen, hvor man også finder værksted og cykelparkering. Dronningens Tværgade strækker sig fra Bredgade til Kongens Have, så her bor man virkelig i hjertet af Kongens København.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 3.650.000
Ejerudgift 2.550
Boligareal 74 kvm
Værelser 2
Byggeår 1957
Energimærke Fredet

Dronningens-Tvaergade-36-Maimouselle-076.jpg

DRONNINGEGÅRDEN

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: