KØBENHAVN K, DRONNINGENS TVÆRGADE 36, 4.5

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

LILLE FUNKISPERLE MIDT I KØBENHAVN

Historisk to-værelses lejlighed med tre altaner

Midt imellem Kongens Have og Amalienborg ligger denne fine funkislejlighed på 63 kvm i en ikonisk arkitektonisk bygning fra 1957. Her får man en perfekt udnyttet to-værelses lejlighed med hele tre altaner og mange detaljer som kendetegner funktionalismen. 

Ønsker man at bo centralt i København K med det pulserende byliv lige udenfor sin gadedør, så er her muligheden i en lille eksklusiv lejlighed der har lidt ekstra at byde på. 

Uanset om man befinder sig i lejlighedens stue, køkken eller soveværelse har man adgang til en lille altan som giver luft og kig udover Københavns tage med Marmorkirken som det mest iøjnefaldende pejlemærke. 

Ejendommen, som har navnet Dronningegården, regnes for en af efterkrigstidens mest ikoniske bygninger. Det er arkitekterne Kay Fisker og Svenn Eske Kristensen der står bag bygningen som blev fredet i 2006. 

Dronningegården ligger trukket tilbage fra Dronningens Tværgade og funkisejendommen byder på elevator samt fælles fitness rum i kælderen, hvor man også finder værksted og cykelparkering. Dronningens Tværgade strækker sig fra Bredgade til Kongens Have, så her bor man virkeligt i hjertet af Kongens København.

Velkommen Ind!

FAKTA

Kontantpris 3.650.000
Ejerudgift 2.158
Boligareal 63 kvm
Værelser 2
Byggeår 1957

ENTRÈE

STUE

Dronningens-Tvaergade-36-Maimouselle-009.jpg

KØKKEN

Dronningens-Tvaergade-36-Maimouselle-071.jpg

SOVEVÆRELSE

BADEVÆRELSE

Dronningens-Tvaergade-36-Maimouselle-103.jpg

DRONNINGEGÅRDEN

plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: