KØBENHAVn Ø, CLASSENSGADE 17B 3.TH

Klik på billederne og se den smukke beskrivelse af boligen

HØJLOFTET HERSKABSLEJLIGHED PÅ INDRE ØSTERBRO

Smukt istandsat fire-værelses drømmebolig med altan tæt på Søerne

I hjertet af Østerbro, et stenkast fra Søerne, venter denne højloftede og elegante herskabslejlighed. Lejligheden ligger i den klassiske ejendom Classensgard, som charmerer med sit pittoreske gårdmiljø og hyggelige placering tilbagetrukket fra Classensgade. Første indtryk af denne ejendom fra 1909 er en velholdt og smuk opgang med vinduer med ornamenteret glas.

Vel inde mødes man af et moderniseret hjem på 145 kvm fyldt med klassiske træk og herskabelig charme. Her venter en imponerende loftshøjde og originale detaljer som høje paneler, stuk og rosetter i lofterne.

Hjemmets fire værelser byder på hver sin unikke charme. Den rummelige entré leder en naturligt ind til en elegant og lys spisestue med udgang til en overdækket altan. I spisestuen nyder man kontrasten mellem det klassiske og det moderne. Her har man nemlig åbnet op til et socialt og moderne køkken, centralt placeret i hjertet af lejligheden.

Via en smuk dobbeltdør i spisestuen kommer man ind til en hyggelig opholdsstue med plads til hele familien. Lejligheden har også et fint mastersoveværelse der vender ud til det rolige gårdmiljø, et sødt børneværelse, og et dejligt badeværelse med badekar og vaskemaskine.

Velkommen til en fantastik bolig midt i det fashionable indre Østerbro, tæt på en gåtur rundt Søerne, designbutikkerne og det hyggelige byliv som byder på de bedste restauranter og caféer. Her har man glæde af transportmulighederne ved Trianglen, Østerports S-togsstation, og snart kan man bare hoppe på Metroens Cityring, hvis man skal rundt i København.

Velkommen ind!

FAKTA

Kontantpris 7.500.000
Ejerudgift 5.979
Boligareal 145 kvm
Værelser 4
Soveværelser 2
Byggeår 1909
Energimærke D

Classensgade-17B-Maimouselle-005.jpg
Classensgade-17B-Maimouselle-114.jpg


plantegning

Vejledende tegning uden ansvar


kort

 

BOOK EN FREMVISNING:

Dato *
Dato
 

Du vil modtage en bekræftelsesmail på din bookning.
Forbehold for optaget datoer og tider.


DOWNLOAD DOKUMENTER HER: